Harm Sparidans van A tot Z

Harm Sparidans regelt in zijn autoreparatiebedrijf alles van A tot Z. U kunt terecht voor onderhoud en reparatie, maar ook voor complexe storingen aan uw Peugeot en Citroën. Ook met alle andere merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

 

Waarom PCA Sparidans

Harm heeft een eenmanszaak waar hij trots op is. Hij kent al zijn klanten persoonlijk en dat voelt vertrouwd. Als u de auto brengt wordt u te woord gestaan door Harm, door het een-op-eencontact kent hij uw auto als geen ander. U vindt hem aan de telefoon, aan de balie, of in de werkplaats.

“Een voordeel van mijn bedrijf is dat ik alle klanten persoonlijk ken. Dus korte lijnen, transparant en betaalbaar onderhoud!”

 

Service en kwaliteit

Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven, daar draait het om. De mensen weten Harm te vinden. Zo blijft hij vernieuwen en investeren in kennis en bv. nieuwe gereedschappen. Ook is hij up-to-date geschoold en blijft natuurlijk ook in de toekomst trainingen volgen.

“Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich hier thuis voelen. Een kwestie van vertrouwen, daar heb ik veel voor over!”

 

PCA Merkspecialist

Harm heeft inmiddels 23 jaar ervaring in de autobranche en is inmiddels 13 jaar gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Alle moderne apparatuur is aanwezig om uw auto tiptop te onderhouden. Dat geldt zeker ook bij schade. Hij heeft veel kennis en alle bevoegdheden in huis om u van A tot Z te begeleiden.

“Neem gerust contact op, ik vertel precies wat er moet gebeuren. Door gezamenlijke inkoop kan ik altijd scherpe prijzen bieden voor onderdelen, onderhoud en reparatie.”

 

Zoekt u een merkgespecialiseerde garage bij u in de buurt, waar persoonlijke aandacht en goede service vanzelfsprekend zijn? Neem dan contact op met Harm, u bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies en een lekkere kop koffie!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

06-25536587 info@autoreparatiebedrijf-sparidans.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 06-25536587

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×