Voorkom startproblemen

 

Accuproblemen komen vaak voor in de winter. Wij kijken de accu graag voor u na. Vraag om de accucheck, zo weet u snel waar u aan toe bent!

 

Voorkomen is beter dan genezen!

 

Tijdig onderhoud spaart kosten

Uw auto is u heel wat waard. Wij begrijpen dat. Uw voertuig is bij ons altijd in goede handen. Om niet voor verrassingen te komen staan, is regelmatig onderhoud aan uw auto belangrijk. Niet alleen voor de veiligheid van u en de andere weggebruikers, maar ook omdat u graag mobiel blijft. Bovendien; een goed onderhouden auto gaat langer mee, wat op de lange termijn gunstig is voor uw portemonnee.

Regulier onderhoud betekent dat we ook zorgen dat uw accu in optimale conditie de winter kan doorstaan. Twijfelt u of uw accu de winter door kan? Vraag gerust even om de accucheck. Dan voeren wij een accutest uit waaruit blijkt: of uw accu nog voldoende capaciteit heeft, dat deze opgeladen moet worden, of aan vervanging toe is.

 

Parkeer indien mogelijk binnen

Parkeer uw auto in de winter bij voorkeur in een garage of onder de carport. Waarom? De accu is gevoelig voor vocht en kou.

 

Met korte ritjes heeft uw accu het in de winter zwaar

Het (te) vaak starten vraagt veel van de accu, en in de winter gebruikt u extra veel stroom door de achterruit/spiegel verwarming, ruitenwissers, verlichting en kachelfan. De accu is dan pas na zo’n 25 kilometer goed opgeladen. Bij korte ritjes kan de accu niet of nauwelijks bijladen. De motor van een auto met start-/stopsysteem stopt daarom bij (extreme) kou niet altijd automatisch bij ieder stoplicht, maar blijft draaien om de accu te sparen/bij te laden.

 

Wilt u de kans op een lege accu zo veel mogelijk verkleinen, laat uw auto dan goed nakijken. Maak nu een afspraak voor onderhoud, of een accucheck.

Veilig de winter door begint bij ons!

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

06-25536587 info@autoreparatiebedrijf-sparidans.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 06-25536587

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×